maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Veronica Mars ja (ohho!) Farscape

Eilisestä kiire-kiire-paniikki-deadlinesta selvittiin lopulta hurjan loppurutistuksen jälkeen kunnialla. Tänään ohjelmassa kevyttä rutiinityöntekoa ennen seuraavaan isoon deadlineen paneutumista. Ja kappas vaan, leppoisana päivänäni näkyy ikkunan takana harmautta ja sadetta. Tietysti sekin, kuten aivan kaikki sääilmiöt, näyttää kauniimmalta lentokentän yllä, joten ehkä tästä vielä.

To whom it may concern: omituisia ja kiinnostavia uutisia Veronica Mars -rintamalla. Sarja on koko elinkaarensa ajan ollut enemmän tai vähemmän teloitusuhan alla, ja nyt ollaan päästy jo giljotiinin rappusille. CW-kanava on raporttien mukaan kuitenkin antamassa Rob Thomasille taas kerran vielä yhden mahdollisuuden, mutta tilanteen epätoivoisuuden johdosta mitä epätoivoisimman mahdollisuuden: Veronica Mars ilmeisesti joko loppuu kolmoskauden 19. jaksoon, tai sitten palaa neloskaudella kokonaan uuden konseptin kanssa. Jos uusimmat tiedot pitävät paikkansa, Rob Thomas laatii parhaillaan muutaman minuutin esittelyvideota, jonka perusteella päätetään loikkaako sarja ajassa neljä vuotta eteenpäin vaiheeseen, jossa Veronica on FBI-agentti. On mahdollista, että uusi konsepti toteutuessaan ei sisältäisi Veronican lisäksi yhtään hahmoa tähänastisesta sarjasta. Jotta jaaha.

Lopuksi pakollinen raportti: Farscapen kolmas kausi loppui, ja jätti lopulta kokonaisuutena sellaisen olon, että juuri sen kauden voisin tahtoa jopa DVD:llä omistaa. Horjahduksia sattui, ja kurkotettiin hiukan korkeammalle kuin mihin oikeasti yllettiin, mutta kyllä se lopulta melkoisen hienoa oli. Siihen nähden miten korkealle siinä kaikkinensa kurkotettiin, oli lopputulos kunniakas - moni sarja jättää tasaisemman ja laadukkaamman kuvan, mutta ei myöskään missään vaiheessa ylipäätään kilpaile ihan tuolla vaikeustasolla. Kudos, show. (Rygel, I love you! Squeeee!)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No pöh. Mä jo odotin Veronican kolmoskautta DVD:llä, ja kehtaavat pistää sen ihan rikki tai lopettaa kokonaan.

Ei ole helppoa laatutelkan kanssa, ei. Kunhan nyt Heroes tulisi DVD:lle...

Taijamai kirjoitti...

Kyllä se kolmoskausi sieltä vielä DVD:lle tuleekin, kunhan ensin ehtivät kuvata sen valmiiksi :).

Heroes ei vielä ekalla yrittämällä kolahtanut muhun. Ehkä joskus myöhemmin on otollisempi aika.

Laatutv:stä puheenollen, sitä Supernaturalia suosittelen yhä :). Kunhan ekan kauden jaksaa läpi (eikä se mitään tuskaa ole sekään), niin kakkoskausi on hyvä.

Kriisi kirjoitti...

Öh. Todella himmeitä uutisia. Tosin uutta oli tämäkin, että jos tyssää niin tyssää 19. jaksoon. Jossain vaiheessa vielä puhuttiin 20 jaksosta.

Taijamai kirjoitti...

Kyllä se 20 jaksoa on, muistin väärin. Vikat viisi näytetään toukokuussa, ja 17.5. ovat sitten tietysti myös upfronts, joiden tienoolla lopullisesti selviää tämän ja muiden sarjojen jatkuminen tai loppuminen.