maanantaina, huhtikuuta 09, 2007

Long Way Round

Ewan McGregorin ja Charley Boormanin (ja kameramies Claudio von Plantan ja 3-5-henkisen huoltoryhmän) sarja Long Way Round on hieno. Se on se, jossa ajavat moottoripyörillä Lontoosta New Yorkiin Mongolian, Siperian ja muiden luontevien seutujen kautta, ja kaatuilevat ja riitelevät ja tulevat mutanttihyttysten syömiksi.
Tärkein asia jonka siitä sarjasta opin on se, että Ewan McGregor on holtittoman viehättävä ihminen. Toiseksi tärkein on se, että jos ajoneuvo sattuu hajoamaan Mongolian tiettömillä aroilla satojen kilometrien päässä yhtään mistään, kannattaa seisoskella rauhallisesti kunnes töyrään takaa putkahtaa jalkaisin tai ratsailla mongolialainen mies, korjaa ajoneuvon, ja poistuu horisonttiin. Tämä on käytännön tietoa, jota kaikki tarvitsemme elämässä.
Nyt on luvassa jatkoa: Long Way Down Skotlannista Kapkaupunkiin. Kuvataan tämän vuoden aikana. Täällä meilläpäin pidätellään jo innoissaan hengitystä.

4 kommenttia:

joy kirjoitti...

Oi, mä tiesin et Ewanin on pakko olla vastustamattoman ihastuttava kaikissa tosielämissään, kuin vois muuten olla se hymy ja kaikki. Mutta hyvä saada perustellumpi mielipide. :-)

Taijamai kirjoitti...

joy, mulla on sulle yksi sana: hurmaava.

Mikko kirjoitti...

Ooo, kirjan olen lukenut ja se oli jo riittävän vakuuttava, muttei uskaltanut toivoa että tuosta tulisi sarjakin. Hetimullenyt!

/Krabsy

Taijamai kirjoitti...

Mulla on kanssa se kirja :). Sarja oli ensin.