lauantaina, maaliskuuta 22, 2008

Once More With Feeling, Indeed

Katsoin ihmisten kanssa Buffysta nk. erikoisjaksot, eli Hushin, Restlessin ja Once More With Feelingin. Olisin halunnut katsoa samassa myös vähemmän tunnetun Fool For Loven ja sen neljännen erikoisjakson The Bodyn, mutta logistiset syyt estivät. (Logistiikka on kauhea vitsaus ihmiselämässä.) Oli taas kerran suuri ilo palata Buffy-maailmaan, ja mukana oli vielä mausteena henkilö joka ei ole nähnyt Buffya tätä ennen. Heräsi vallan halu ryhtyä taas kerran vielä katsomaan sarjaa alusta loppuun. Seuralaisten ylipuhuminen tähän pitkän aikavälin projektiin on saatettu alkuun, olen toiveikas.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mauste-henkilö kaiketi voitaneen laskea Buffya koskaan tyystin näkemättömäksi, jos kerran jaksoja on nähty alle tusinan verran, vaikka nekin kolme-neljä aiemmin nippa nappa nähdyksi laskettavaa jaksoa olisi nähty sinun ikiomassa seurassasi lokakuussa 2003.

Liitänkö oheen valokuvat Pia Hortlingin tyttöjen makuun panemista olutpulloista? Sitäkään mainiota juhlatuotetta ei taideta enää tehdä. Ennen oli kaikki NIIN parempaa.