perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Vatsan kautta

Kysyttiin ruokapaikoista. Olen huono kysyttävä, koska en juurikaan syö ulkona, ja kun syön, olen absoluuttisesti maailmankaikkeuden kaikkein vähiten hienostunut syöjä. Useimmiten tapahtuu sitä, että kiireessä ennen jonnekin menemistä nielaisen Pizza Hutin slaissin.
Lempparini on vanha kunnon Dragon Spring Urho Kekkosen kadulla. Kiinalaista, edullista, nopeaa, kelvollista. Mukaan on kiva ottaa, kun se on ihan siinä kotibussin vieressä.
Toinen perinteinen suosikki on Wrong Noodle Bar, mutta he ovatten viime aikoina vetäytyneet maaseudun rauhaan Leppävaaraan, josta harvemmin tulen hakeneeksi. Mutta hyvää on Hot & Sweet Chicken silti yhä.
Sitten on tietenkin Annankadun New Bamboo Center. Hyvää ja haluttaessa tulistakin. Pitäisikin muistaa käydä useammin.
Ystävien kanssa lounastamiseen on muodostunut perinteeksi Chico's. Tuhdit annokset, valinnanvaraa, ja paljon relevantteja kasvisvaihtoehtoja.
Kampista ostan Singapore Hot Wokin nuudeleita ja Ichibanin sushia.

Lopuksi kaupungin ihan kaikkein paras ruokapaikka: Koffin puisto helteisenä kesäiltana. Viereisestä S-marketista ostetulla kertakäyttögrillillä kärtsätään moninaisia asioita ja vaahtokarkkeja, tunnelma on verkkainen ja laivat tuuttaavat jylisevällä äänellä. Kolme tähteä.

Ei kommentteja: