tiistaina, tammikuuta 20, 2009

Huvi ja hyöty

Olen löytänyt brittisarjan QI. Sitä juontaa ja tuomaroi Stephen Fry, jokahan on niin nerokas että sitä on vaikea sekä käsittää että sanoin kuvata. Tässä ohjelmassa hän kysyy vaihtelevalta joukolta enemmän tai vähemmän hauskoja brittijulkkiksia erilaisia asioita, joita yleensä on mahdotonta kenenkään muun kuin Stephen Fryn tai Googlen tietää. Sitten hän kertoo sen oikean vastauksen jota kukaan ei tiennyt, ja se on ohjelman nimen mukaisesti quite interesting. Mutta varsinaisesti kuitenkin on oleellista se yleinen älämölö, sekasorto ja kikatus, joka tapahtuu kysymyksen ja oikean vastauksen välissä. Siitä tulee hyvälle tuulelle vaikka mikä olisi.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Minun on nyt valitettavasti vaadittava Taijamaita oitis lopettamaan tuollaisten arveluttavien ohjelmien katsominen. Olen nyt tutustunut kolmeen sen ensimmäiseen jaksoon ja vakuuttunut siitä, että tällaisista teeveeohjelmista Taijamai oppii itselleen siivotonta kielenkäyttöä ja epäasiallista argumentointia. Paheksun.

Aion nyt katsoa vielä neljännen jakson vahvistaakseni tätä käsitystäni. Sen jälkeen joutunen katsomaan vielä viidennenkin. Kova on ihmisen osa tässä moraalivalintojen maailmassa.