perjantaina, huhtikuuta 25, 2008

Ihan pari juttua vaan

Aurinko vain paistaa paistamistaan. Vappuna on kai sitten lunta?
Kevät on lopullisesti käynnissä, kun vuoden ensimmäinen aamuöinen kävely halki Helsingin on suoritettu. Kirjattakoon lievä protestini Torkkelinmäen sijoittamisesta hankalasti tielle keskustan ja Hesarin välillä. Muutenkin koen, että ylämäkiä on kauniissa pääkaupungissamme ehkä tarpeettoman paljon. Muuten ei juuri nyt ole valittamista, kiitos.
Ai niin paitsi se, että ei ole arkipäiväisiä, edullisia aamiaispaikkoja. On sellaisia, joista saa kahvia ja pullaa tai leipää, mutta joskus ihmisen vain olisi saatava jotakin enemmän. Pancakes vaikka, ja kaikenlaista perinteellistä diner-ruokaa. Ainaskin nyt sentään kananmunia kaikin tavoin valmistettuina ja pekonia. Että jos se vielä kirjattaisiin, niin sitten ei oikeasti ole enempää tällä kertaa.

5 kommenttia:

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Olen tässä pohdiskellut, onko syksyllä pyöräilykuntoni parempi, kun joutuu puuskuttamaan kotiinsa Torkkelinmäelle. Kävellen se vielä menee, mutta pyörällä ylämäki on melkoinen, eli aina on ihan hikinen ja läähättävä, kun pääsee pihaan. Töölössä asumisessa voisi olla tietyt puolensa :)

Anonyymi kirjoitti...

Onhan sitä aamiaispaikkoja, niitä ei vaan välttämättä tule ajateltua: Monet hotellit myyvät aamiaista ihan muillekin kuin niissä asuville.

Taijamai kirjoitti...

Hotelleista saapi joo, mutta käsitykseni (onko se väärä? Sepä olisi ihanaa!) mukaan se maksaa maltaita.

Anonyymi kirjoitti...

Ha, mä keksin. Tuu meille joku kerta aamiaiselle, niin saat tilata sellaiset munat kuin haluat ja vaikka vohveleita päälle :). Eikä maksa sulle mitään ja on kaiken lisäks lähempänä kuin keskustan kahvilat tai hotellit. Sovittu?-)

Mirva

Taijamai kirjoitti...

Totaalisen sovittu! :)